Afscheid van onze Jetty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afscheid van burgemeester Jetty Eugster.

Deze week is de afscheidsreceptie van het voltallige College van Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel gehouden. Ook ons lid Comite van Aanbeveling burgemeester Jetty Eugster gaat vertrekken uit Schijndel. Zij is de afgelopen tijd van onschatbare waarde gebleken voor de verdere ontwikkeling en uitbouw van stichting TIM. Heel veel dank Jetty en wij houden contact!!

"Alles is gezegd, alles is gedaan". 
De belangrijkste en meest zeggende woorden op de afscheidsavond van het college van de gemeente Schijndel. Burgemeester Jetty Eugster en de wethouders Bart Claassen, Eus Witlox en Menno Roozendaal namen op donderdagavond 22 december afscheid van de gemeente Schijndel. Per 1 januari 2017 gaat Schijndel op in de fusiegemeeste Meierijstad.

Ereburgerschap
Op donderdag 22 december 2016 is het Ereburgerschap toegekend aan burgemeester J. Eugster - van Bergeijk. M.E. van der Aalsvoort, waarnemend voorzitter van de gemeenteraad heeft - namens de raad -  de versierselen en 
bijbehorende bescheiden aan haar uitgereikt. De uitreiking vond plaats tijdens de buitengewone raadsvergadering in ‘t Spectrum, . Burgemeester J. Eugster – van Bergeijk was vanaf 1 april 2011 in dienst als burgemeester van de gemeente Schijndel.

Waarnemend burgemeester
Direct na de afscheidsbijeenkomst in Schijndel werd bekend dat Jetty Eugster, burgemeester van Schijndel, door de commissaris van de Koning in Noord-Brabant, Wim van de Donk, is benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Reusel-de Mierden. 

Veel succes en bedankt!
 

 


« Naar overzicht