Biljart- dartmarathon voor TIM

Den Dungen – Cafe de Linden in Den Dungen is op zaterdag 26 en zondag 27 augustus het centrale middelpunt van de eerste Dungense biljart- en dart marathon. Iniatiefnemer hiervan is Rene Rijken, zelf een fervent 3 bander. Overal in zijn omgeving zag hij dat er biljart marathons werden gehouden, alleen zijn favoriete stekje Den Dungen ontbrak nog. In no-time wist Rene 24 tegenstanders te verzamelen, en ook de locatie bij uitbater Wilco Vissers van Cafe de Linden was direct gevonden. Tot zijn grote verrassing wilde de Dungense dartvereniging Lindenbroeders, eveneens met thuishaven Cafe de Linden,  hierbij inhaken. Ook zij darten dus 24 uur lang mee… allemaal voor het Goede Doel en dat wordt stichting TIM uit Schijndel. Op zaterdag 26 augustus trapt Rene om 16.00 uur af en eindigt zijn 24- uurs biljartmarathon, tegen 24 driebanders, op zondagmiddag 27 augustus om 16.00 uur. Het begin is spectaculair want zijn eerste tegenstander is niemand minder dan wereldkampioen 3 banden Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther, bijgenaamd “Ice-man”. Samen met Dick Jaspers werd hij wereldkampioen 3 banden voor landenteams in 2016. Maar het slotaccoord mag er ook zijn want uitbater Wilco Vissers van cafe de Linden zal onder de muzikale tonen van de muziekgroep “Hij en Hum”  zijn laatste biljartkunsten van deze biljart- en dart marathon op het laken laten zien…
Initiatiefnemer Rene hoopt op veel bezoekers tijdens deze unieke marathon… wanneer u komt is niet belangrijk… als u maar ffkes binnenloopt.

NSGK “De verdubbelaar”: De Schijndelse stichting TIM is aangesloten bij het NSGK en via deze weg wordt het de stichting mogelijk mogelijk gemaakt om de opbrengst van deze spontane biljart- en dart marathon te verdubbelen. Een geweldige geste van het NSGK dat door Schijndelnaar Hennie van Osch, directeur TVE Reclameproducties zal worden begeleid.

Start marathon: zaterdag 26 augustus 16.00
Einde marathon: zondag 27 augustus 16.00
Locatie: Cafe de Linden in Den Dungen

Gesprek met Rene Rijken: https://vimeo.com/229250299


« Naar overzicht